Монфис ще дебютира в Ещорил, Циципас и Андерсън също са потвърдили участие

от в 12:05 на 15.02.2019
Калоян Пламенов

Французинът Гаел Монфис ще дебютира на турнира в португалския град Ещорил през тазгодишното издание на надпреварата. Турнирът започва на 29-и април и приключва на 5-и май, а приятелят на Елина Свитолина ще се опита да се справи със силната конкуренция и да дръпне в световната ранглиста.

Опитният тенисист не е бил в топ 20 на световния тенис от юли 2017 година, след като имаше проблеми с контузии, както и с непостоянна форма. 

Полуфиналистът от Откритото първенство на Австралия Стефанос Циципас, младата "пушка" Алекс до Минор, Кевин Андерсън и звездата на домакините Жоао Соуса също са потвърдили участие в надпреварата, която е от ATP 250.

"Нямам търпение да играя в Ещорил за първи път в кариерата ми, винаги е хубаво да опиташ нещо ново", обяви развълнуваният Монфис.

"Поразпитах колегите си за този турнир и чух само хубави думи за него. Знам, че организацията е изключително професионална и хората в града и турнира са доста дружелюбни, а освен това чух прекрасни неща за хотела и храната, която се предлага в него", каза още той.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Монфис ще дебютира в Ещорил, Циципас и Андерсън също са потвърдили участие Калоян Пламенов
Теми:  
гаел монфис | кевин андерсън | стефанос циципас | тенис турнир в ещорил

Коментари





Следвайте ни в Facebook