Моуриньо: Голям фен съм на тениса, Мъри може отново да играе на сингъл

от в 10:22 на 06.07.2019
Калоян Пламенов

Бившият мениджър на Челси и Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо сподели пред "Скай Спортс", че изпитва голяма любов към тениса и е радостен, че се е запознал с толкова звезди от този спорт.

"Познавам някои от играчите, дори от най-големите такива. Вече няколко пъти идвах на гледам Уимбълдън. Когато тренирах Реал (Мадрид) се запознах както с Рафаел Надал, така и с Фелисиано Лопес. Като цяло съм голям фен на тениса", признава той.

"Когато пък бях начело на Челси срещнах Анди Мъри. Днес се запознах с Фабио Фонини за първи път и съм щастлив. Той е фен на Интер. Таланти като него биха могли да се справят по-добре на корта, но пък той се радва и забавлява, когато излиза да играе тенис. Трябва да има и такива хора. В крайна сметка е най-важното да бъде щастлив от това, което прави".

"Какво мисля за физическото състояние на Мъри? Още в Куинс видях, че той в момента няма проблеми, не се и страхува. Мисля, че може да играе отново на сингъл след известно време. Прави нещата по правилния начин и това е пътят за него".


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Моуриньо: Голям фен съм на тениса, Мъри може отново да играе на сингъл Калоян Пламенов
Теми:  
анди мъри | жозе моуриньо | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook