Муратоглу: Истинската Серина отново е тук

от в 16:58 на 13.07.2016
Теодор Кафеджиев

Серина Уилямс отново спечели Уимбълдън и така се изравни с Щефи Граф по титли от Големия шлем - 22. Така тя прекъсна серията от изненадващи поражения във финалите на Откритите първенства на Австралия и Франция.

"Напълно откровен съм - не съм облекчен, че тя спечели 22-ата си титла. Най вече се радвам, че истинската Серина се завърна. Всичко зависеше от това. Не гледам наградата, а начинът по който тя бе спечелена.

"Нещо й липсваше в продължение на няколко месеца, а то бе свързано със самата Серина. Тенисистката бе там, но Серина като личност не бе на себе си. Тя можеше да бъде победена.

"Не можем да си представим колко време й бе нужно да се възстанови от загубата на US Open(от Роберта Винчи). Може и да греша, но така го чувствам.

"Говорих с нея дни след "Ролан Гарос" и си мислех - "тя се завърна". Тя звучеше като Серина, а преди не бе така. Мислеше като Серина. Тя вероятно е най-великата в историята, така че няма как да разсъждава като всички останали. Това е толкова специално и не може да бъде загубено, завръща се. Просто го бе загубила за няколко месеца," коментира Муратоглу, който похвали и Ангелик Кербер. Според него тя е направила всичко по силите си, за да затрудни неговата възпитаничка.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Муратоглу: Истинската Серина отново е тук Теодор Кафеджиев
Теми:  
патрик муратоглу | серина уилямс

Коментари





Следвайте ни в Facebook