Муратоглу: Скандалът със Серина на US Open - най-интересният момент от 10 години

от в 21:58 на 19.08.2019
Мария Петрова

Патрик Муратоглу изрази мнение, че скандалът между Серина Уилямс и съдията Карлос Рамос на US Open 2018, е бил най-интригуващият момент в света на тениса за последните десет години.

Тогава американката получи наказание от рефера и това силно я възмути. Тя го нарече "лъжец" и "крадец", а в крайна сметка допусна и поражение от Наоми Осака.

"Това беше важен момент... вероятно един от най-важните моменти моменти в нейната кариера. Беше на финал в Големия шлем, с който да изравни рекорда за всички времена по титли. Тя загуби, а в този момент се раздели и с подкрепата на корта. Опитах се да й помогна. Това е моята работа," заяви Муратоглу в документален филм.

В крайна сметка Уилямс получи и глоба от 17 хиляди долара.

"Работата на съдията Рамос е държи мача под контрол. А той изпусна нещата тотално, тъй като прояви емоции. А не трябва - той не е състезател," допълни Муратоглу.

Той говори и за "ефекта" от случилото се. "Това беше ужасно за нас. Ужасно за серина. Но фантастично за тениса. Беше невероятно, вероятно най-интересният момент в тениса за последните десет години. Обикновено няма такава драма в тениса както в другите спортове. Хората искат емоции, затова гледат този спорт."


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Муратоглу: Скандалът със Серина на US Open - най-интересният момент от 10 години Мария Петрова
Теми:  
us open | us open 2019 | карлос рамос | патрик муратоглу | серина уилямс | скандали

Коментари





Следвайте ни в Facebook