Мъри и Вердаско забравиха разправията от US Open и тренират заедно за 2019

от в 14:39 на 10.12.2018
Георги Христов

Анди Мъри и Фернандо Вердаско демонстрираха, че са загърбили скандала си от Откритото първенство на САЩ. Двамата в момента се готвят заедно за новия сезон в Маями.

Както е известно по време на US Open двамата взаимно си размениха обвинения по време на своя сблъсък, който бе спечелен от испанеца във втори кръг.

Първоначално Мъри заяви, че по време на дадената пауза заради горещото време в Ню Йорк, Вердаско е разговарял в съблекалнята и по специално в ледената баня със свой наставник, което е в разрез с правилата.

"Бях в съблекалнята с Багдатис и неговия треньор. Не искам да кажа, че Анди лъже, но не съм говорил с треньора ми или друг човек от щаба. Знам правилата и не искам да ги нарушавам," заяви в своя защита Вердаско.

"Дадох най-доброто от себе си, но не беше достатъчно. Отивам да се прегледам, тъй като явно започват да ми се привиждат разни неща," иронично му отговори Мъри в социалните мрежи.

Сега Мъри се пошегува със ситуацията: "Готвим се за 2019 с Фернандо Вердаско. Не сме обсъждали ледени бани между другото."


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Мъри и Вердаско забравиха разправията от US Open и тренират заедно за 2019 Георги Христов
Теми:  
анди мъри | тенис | тенис бг | тенис новини | фернандо вердаско

Коментари





Следвайте ни в Facebook