Мачове на живо
Очаквано начало 15:00ч.
Кевин Андерсън
Данил Медведев
Очаквано начало 16:30ч.
Андрей Рубльов
Доминик Тийм

Мъри отговори саркастично на изказването на Виландер

от в 12:42 на 28.09.2020
Марк Хаджижеков

Анди Мъри видимо остана недоволен от изказването на Матс Виландер по свой адрес. Британецът сподели публикация с думите на шведската легенда в официалния си акаунт в Instagram, като двукратният Олимпийски шампион отговори със саркастичното „Обожавам това 👍”. 

Всъщност Виландер сподели радикалното си мнение след вчерашната катастрофална загуба на шотландеца, който взе едва шест гейма на Стан Вавринка, преди да отстъпи. Ето и цялото изказване на шведа: 

"Притеснявам се за Анди Мъри. Бих искал да разбера от него защо все още е на корта, тъй като сякаш ни дава напразни надежди, че някога отново ще се завърне пълноценно. Чувствам се леко разочарован. Правилно ли е да постъпва по тозин начин? Аз също направих нещо подобно навремето и това е една от най-големите ми грешки в кариерата. Анди трябва да спре да мисли за себе си и да си спомни кой беше. Има ли той правото да взема непрестанно "уайлдкард" и така да стопира шансовете за изява на младите тенисисти. Отказах се за първи път на 26 години и се върнах след 24 месеца, когато имаше далеч по-мотивирани и добри нови таланти, чието място незаслужено заемах. Определено е трудно да се откажеш, но не e и правилно да даваш фалшиви надежди на всички. Радва ме, че Мъри е в Тура и се опитва да възвърне своята форма. Надявам се да разбере как да го стори", завърши Виландер.


Ето как да гледаме тенис мачовете безплатно

Оцени тази статия:
Мъри отговори саркастично на изказването на Виландер Марк Хаджижеков

Коментари

Следвайте ни в Facebook