Музикална вечер в Ню Йорк: Джокович запя заедно с публиката на "Артър Аш" (видео)

от в 14:18 на 06.09.2023
Мирела Николова

През вчерашния ден Новак Джокович имаше нелеката задача да се изправи срещу американец на най-големия корт в света "Артър Аш", но въпреки това сърбинът бе отново безкомпромисен и надви Тейлър Фриц в последователни части. По време на интервюто си на корта след двубоя 23-кратният шампион от Шлема показа отлично настроение и за пореден път подари шоу на зрителите, запявайки песента на Beastie Boys - "Fight For Your Right".

Всичко започна, когато интервюиращата го Рене Стъбс го попита относно тежките условия, в които е трябвало да се играе мачът предвид жегата и влажността през вчерашния ден в Ню Йорк, като белградчанинът се съгласи с това, че не му е било лесно да се напасне към условията на корта и е трябвало да се бори, както се пее и в хита на Beastie Boys.

"Аз съм потънал в пот, а освен това видях, че и Тейлър на няколко пъти смени тениската си. Бяха тежки условия за всеки от двама ни. В крайна сметка обаче една и съща е ситуацията и при двамата, така че именно заради това тренираме. Трябва да бъдеш готов да дадеш най-доброто от себе си, независимо от условията. Не е лесно, но трябва да се бориш - точно както се пее в песента, която звучеше преди малко", коментира Ноле, след което взе микрофона и запя "Fight For Your Right", окуражавайки и публиката да се включи към изпълнението.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Музикална вечер в Ню Йорк: Джокович запя заедно с публиката на "Артър Аш" (видео) Мирела Николова
Теми:  
atp | us open 2023 | интервю | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook