Надал може да срещне Вавринка още на четвъртфинал! Акапулко пълен жребий

от в 01:56 на 24.02.2019
В
През следващата седмица ще се проведе още един турнир от категория "АТП 500" освен този в Дубай, а сцена на битките ще бъде Акапулко.

Макар миналогодишният шампион, Дел Потро да се отказа от участие, както и някои други звезди, като в тях виждаме и името на Григор Димитров, то в Мексико ще видим елита на мъжкия тенис, както и не малко от изгряващите таланти!



Тук е Рафаел Надал, а жребият не бе благосклонен към испанеца, защото още във втори кръг, той може да срещне Ник Кирьос, а при евентуален успех най-вероятно ще играе с друг голям шампион, а именно Стан Вавринка. В половината на Рафа е и "бомбардировачът" Джон Иснър, а двамата може да се срещнат на полуфинал!

Другата част на схемата се доминира от предимно млади играчи, като: Де Минор, Тиафо и Зверев. Именно германецът е с най-висок ранкинг в тази половина, а той ще започне с квалификант, като след това може да се изправи срещу неостаряващия Давид Ферер. При втора победа на младия талант, то той ще срещне изключително бързия австралиец Алекс Де Минор, а сблъсъка между двамата би бил от гвоздеите на турнира. Тук са още Диего Шварцман, Копил и Макензи Макдоналд, който достигна до полуфиналите в Делрей Бийч, а те всичките са в четвъртината на Франсис Тиафо!

Едни от най-интересните сблъсъци на старта са тези между Ник Кирьос и Андреас Сепи, Копил и Шварцман, както и Фриц срещу Сам Куери, който е и бивш победител в надпреварата.

Прожектирани четвъртфинали:

Рафаел Надал - Стан Вавринка

Джон Иснър - Джон Милман

Диего Шварцман - Франсис Тиафо

Александър Зверев - Алекс Де Минор

Ето и пълната схема на турнира:



 

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Надал може да срещне Вавринка още на четвъртфинал! Акапулко пълен жребий В

Коментари





Следвайте ни в Facebook