Надал: Радвам се, че избрах тениса пред футбола

от в 14:52 на 29.03.2019
Георги Христов

Рафаел Надал сподели за отношението си към другия си любим спорт - футболът. Той също така коментира напускането на Кристиано Роналдо на Реал Мадрид. Както е известно испанецът е привърженик именно на "кралския клуб".

"Много обичам футбола. Като дете се справях добре. Въпреки това се радвам, че предпочетох тениса. Що се отнася до Кристиано, то ние се познаваме. Смятам, че той допринесе много за развитието на Реал. Той завинаги ще остане в историята на клуба," коментира Надал пред списание Palladium.

"Главната ми мотивация е свързана с моята страст към спорта и състезанията. Наслаждавам се да правя това. Амбициран съм да се представям по-добре и да повишавам нивото си на игра.

"Трудно е да се каже какво ще се случи в следващите две-три години. Най-важното е да бъда в добро физическо състояние и да мога да се състезавам на най-високо ниво. Тенисът много се промени в последните години. Очевидно и моята игра се разви през това време. Промяната е и в техническите аспекти, но и в скоростта," допълни той.

Рафа говори и за някои неща извън корта. "Много обичам морето и излизам с моята яхта, когато имам време. Нищо ново - правя го от дете. Предпочитам латино и испанска музика също така."


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Надал: Радвам се, че избрах тениса пред футбола Георги Христов
Теми:  
кристиано роналдо | рафаел надал | спорт | тенис | тенис бг | тенис новини | футбол

Коментари





Следвайте ни в Facebook