Въпроси от малки към големи: Рафа Надал в очарователно интервю с дете

от в 19:17 на 01.02.2022
Диана Андреева

Рафаел Надал в момента е под светлината на прожекторите. Със сигурност списъкът с журналисти, които изгарят от желание да разговарят в момента с Матадора, е твърде дълъг, но за Исая Мбани - 9-годишно дете от Виктория, Австралиа, мечтата вече е сбъдната. Момчето проведе съвместно интервю с първия в историята тенисист, притежаващ 21 титли от Големия шлем, в което му зададе три любопитни въпроса, а запис от разговора помежду им можете да намерите в следното видео: 

Кой беше твоят идол за подражание, докато растеше?

- Когато бях дете, имах щастието да провеждам съвместни тренировки с Карлос Моя. Той беше пример за мен, а в момента е мой треньор. Не бих отрекъл, че винаги съм се стремял да бъда като него. 

Какво е най-любимото ти нещо в тениса, заради което продължаваш да обичаш този спорт?

- Аз съм късметлия, защото любимото ми хоби е и моя професия. Обичам тениса. Това е така още от детските ми години и не мисля, че някога ще се промени. 

Какво би казал на 9-годишното ти аз?

- На тази възраст трябва да бъдеш обграден от приятелите си и да се забавляваш. Бих си казал да продължавам да правя това, което ме прави щастлив и да се стремя да играя тенис с усмивка на лицето, наслаждавайки се на спорта.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Въпроси от малки към големи: Рафа Надал в очарователно интервю с дете Диана Андреева
Теми:  
australian open | Аустрелиън Оупън | Аустрелиън Оупън 2022 | надал | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook