"Надявам се отново да намеря мотивация": Мъри намекна, че може да не се завърне на Уимбълдън

от в 13:45 на 08.07.2023
Мирела Николова

Анди Мъри бе победен от Стефанос Циципас в петсетова епика във втория кръг на Уимбълдън, след което на последвалата пресконференция не скри разочарованието си от болезненото поражение. Британецът, който не е преминавал отвъд третия етап на All England Club от 2017-а насам, дори намекна, че това може да е било последното му участие в турнира.

"Очевидно съм разочарован в момента. Никога не знаеш колко още възможности ти остават да играеш тук. Загубите винаги са болезнени, но тази е още по-тежка предвид факта, че през последните години участието ми на Уимбълдън не се разви според начина, по който бих искал.

Не знам какво ми предстои оттук насетне. Мотивацията несъмнено е от голямо значение. Фактът, че продължавам да трупам ранни загуби като тази, със сигурност не ми помага. Чувството е подобно на това от миналата година. Мислих дълго за нещата, разговарях със семейството си и реших да продължа. Не планирам да спра към момента, но със сигурност ще отнеме време да приема това поражение. Надявам се, че отново ще намеря мотивация да продължа да тренирам, да се боря и да опитвам да ставам по-добър", сподели двукратният шампион на "свещената трева".

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Надявам се отново да намеря мотивация": Мъри намекна, че може да не се завърне на Уимбълдън Мирела Николова
Теми:  
atp | анди мъри | интервю | любопитно | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook