Най-добрата мотивация: Надал е пратил съобщение на Алкарас преди финала му срещу Джокович

от в 18:59 на 18.07.2023
Мирела Николова

Кариерата на Рафаел Надал може да върви към своя залез, но неговите сънародници могат да бъдат уверени, че испанският тенис се намира в сигурни ръце, след като 20-годишният Карлос Алкарас все повече се доказва като достоен наследник на 22-кратния шампион от Големия шлем.

Младокът се радва на пълна подкрепа от страна на легендарния си сънародник, който бе един от първите, поздравили публично Карлитос след голямата му победа над Новак Джокович в неделя и дебютния му триумф на Уимбълдън, а впоследствие стана ясно, че Рафа е изразил подкрепата си към Алкарас и преди финалния сблъсък, изпращайки му лично съобщение в социалните мрежи.

"Рафа лично ме поздрави за трофея. Оценявам също така и жеста, който направи спрямо мен и преди мача, защото тогава също ми изпрати съобщение, с което ми пожела успех. След мача ме посъветва просто да се насладя на триумфа, тъй като това са едни от най-вълшебните и уникални моменти. Той ми е идол още от детството и фактът, че някой като него ти изпраща сила и късмет преди най-важния момент в живота ти, определено е нещо изключително специално, за което той заслужава огромно възхищение", изрази своята признателност световният №1.

 

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Най-добрата мотивация: Надал е пратил съобщение на Алкарас преди финала му срещу Джокович Мирела Николова
Теми:  
atp | интервю | карлос алкарас | любопитно | рафаел надал | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook