"Не ви чувам сега": Григор с любопитен жест към публиката след победата си (видео)

от в 15:31 на 18.01.2024
Мартин Петков

Григор Димитров не спира да блести на Зеления континент през новата година и постигна седмата си поредна победа за сезона, с което се класира за третия кръг на Откритото първенство на Австралия. Най-добрият български тенисист изигра нов много силен двубой, в който реализира невероятните 68 уинъра, за да сломи местния любимец Танаси Кокинакис в битка, продължила три часа и половина, с крайното 6:3 6:2 4:6 6:4, давайки ни ясен знак, че се намира в оптималната си спортна форма и колебливото му представяне на старта в надпреварата е било изключение.

Притесненията на мнозина от почитателите на първата ни ракета за днешната среща пък бяха свързани с факта, че двубоят се изигра на "Джон Кейн Арена", където открай време е ясно, че публиката оказва най-съществено значение за домакинските представители, именно какъвто е и световният номер 80. В хода на сблъсъка десетократно се случи съдията на стола да призовава за тишина от страна на зрителите, които непрестанно провокираха Григор, особено във важните моменти, когато нашенецът се намираше между първи и втори сервис.

Чест прави на Димитров, че нито за секунда с действията си в хода на дуела не показа по никакъв начин емоция спрямо нерегламентираното поведение на публиката, но пък за сметка на това, мигновено след официализирането на победата си, то Гришо си направи закачка с хилядите австралийски привърженици, като си сложи пръста на ухото, правейки им със знак, че "не ги чува сега", както можете да видите в прикаченото по-долу видео. Пред най-добрия ни тенисист сега предстои еднодневна почивка, преди в събота да се изправи срещу световния номер 69 Нуно Боржеш в мач от третия кръг на Аустрелиън Оупън.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Не ви чувам сега": Григор с любопитен жест към публиката след победата си (видео) Мартин Петков
Теми:  
atp | australian open | Аустрелиън Оупън | бгтенис | видео | григор димитров | любопитно | танаси кокинакис

Коментари





Следвайте ни в Facebook