Неприятностите за Чорич нямат край: Налага му се да пропусне Australian Open

от в 19:28 на 13.01.2022
Диана Андреева

Проблемите на Борна Чорич намериха своето начало в Австралия през миналата година. След като отпадна още във втория кръг на Откритото първенство на Австралия, Борна взе участие в още едва един турнир през сезона, преди официално да сложи край на изявите си през годината поради травма в областта на рамото. В началото на 2022-ра Чорич беше ентусиазиран да поднови отново изявите си в професионалния тенис Тур и дори пристигна на австралийска територия, но изглежда неприятностите му отново са го застигнали, защото днес той се оттегли от Australian Open.

Поредното отказване на Чорич ще му коства нов спад в световната ранглиста, а неприятностите за него ще продължат, защото самият той не сподели кога по-точно ще може отново да застане под светлината на прожекторите. Борна направи кратко обръщение към своите почитатели в Instagram, а ето какви бяха точните му думи: 

"Здравейте! За съжаление, рамото ми все още не е напълно готово, за да се впусна в турнир с формат три от пет сета. Пристигнах в Австралия с намерение да направя своето завръщане, но все още не съм на 100% и с екипа ми взехме трудното решение да се оттегля от Australian Open. Не искам да избързвам с нищо в последния етап от моето възстановяване. Благодаря ви за подкрепата!" - завърши той.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Неприятностите за Чорич нямат край: Налага му се да пропусне Australian Open Диана Андреева
Теми:  
australian open | Аустрелиън Оупън | Аустрелиън Оупън 2022 | борна чорич | чорич

Коментари





Следвайте ни в Facebook