Неваксинираният Сандгрен: Надявам се Джокович да спечели Аустрелиън Оупън

от в 03:10 на 05.01.2022
Калоян Соколов

Безспорно голямата новина на вчерашния ден беше свързана с края на сагата относно евентуалното неучастие на Новак Джокович на Аустрелиън Оупън, след като самият световен номер едно обяви, че ще се ползва с правото на медицинско изключение, което е получил от австралийските власти и така в крайна сметка защитаващият шампион ще се завърне в Мелбърн, за да брани трофея си. Това не се хареса на част от тенис елита, защото други състезатели не са получили подобно съдействие, за да имат правото да играят в турнира и логично се прокраднаха съмнения за налагането на двоен стандарт.

Американският журналист Бен Ротенберг пък още повече нажежи обстановката, съобщавайки за невъзможността на Тенис Сандгрен да замине за Откритото първенство на Австралия. Бившият четвъртфиналист в Мелбърн е неваксиниран по подобие на Джокович, само че не е бил удостоен с медицинско изключение и му предстои да изгуби почти целия си актив от точки за световната ранглиста.

Самият Сандгрен обаче се дистанцира от намесването му в някакъв конфликт със сърбина и категорично отказва да играе ролята на жертва в случая, като  дори завява желанието си да види как Джокович печели титлата на Аустрелиън Оупън.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Неваксинираният Сандгрен: Надявам се Джокович да спечели Аустрелиън Оупън Калоян Соколов
Теми:  
atp | Аустрелиън Оупън | интервюта | новак джокович | тенис сандгрен

Коментари





Следвайте ни в Facebook