Няма да има требъл: Шампионът от последните две издания се отказа от участие в Куинс

от в 19:45 на 18.06.2023
Мирела Николова

Надпреварата в Куинс се превърна в една от най-успешните за Матео Беретини през последните години, след като италианецът вдигна трофея последователно през 2021-ва и 2022-ра. За съжаление на неговите фенове обаче, той няма да защитава титлата си през този сезон, като причината за това му решение не става ясна:

"Силно съм натъжен от факта, че трябва да се оттегля от надпреварата в Куинс и няма да имам шанс да защитавам трофея си. Пожелавам успешна седмица на турнира и на всички хора, свързани с него. Очаквам с нетърпение да се завърна през следващата година", написа бившият финалист от Уимбълдън.

Настоящият сезон се развива кошмарно за италианеца, който не постигна никакви значими резултати в първите месеци от годината, а в началото на клей сезона получи контузия, заради която трябваше да пропусне почти целия сезон на червено. Беретини се завърна тази седмица за турнира в Щутгарт, но там още на старта претърпя крайно разочароващо поражение от Лоренцо Сонего с 1:6 2:6, след което напусна корта със сълзи на очи. 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Няма да има требъл: Шампионът от последните две издания се отказа от участие в Куинс Мирела Николова
Теми:  
atp | куинс | матео беретини

Коментари





Следвайте ни в Facebook