"Няма ли още вино тук?" - Най-веселата пресконференция на шампионката Сабаленка (видео)

от в 17:09 на 28.01.2023
Мирела Николова

Арина Сабаленка дълго време се намираше в подножието на върха и години наред малко не ѝ достигаше да направи решителната крачка към големите трофеи. Това обаче се промени на тазгодишния Аустрелиън Оупън, където беларуската тенисистка успя да разгърне целия си потенциал и да завоюва своята дебютна титла. Тя достигна до финала без нито един загубен сет, но там я очакваше шампионката от Уимбълдън Елена Рибакина, която оказа сериозна съпротива и дори спечели откриващата част, преди световната №5 да поеме нещата в свои ръце и да осъществи обрат.

По време на церемонията по награждаването Сабаленка не успя да скрие своите емоции, а празненствата за нея продължиха и на последвалата шампионка пресконференция, където демонстрира своето чувство за хумор. Там беларуската бе посрещната с чаша бяло вино, на което видимо се наслади и дори шеговито попита дали няма останало още.

"Благодаря ви много! Доста е добро", каза с усмивка шампионката след първата глътка. "Бях видяла, че има още няколко чаши вино наоколо. Да не би да ги няма вече, не е ли останало повече? Със сигурност ще бъде много весела пресконференция, нали така? Вероятно ви се иска да изпия цялата чаша", продължи в шеговит дух беларуската, обръщайки се към присъстващите журналисти.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Няма ли още вино тук?" - Най-веселата пресконференция на шампионката Сабаленка (видео) Мирела Николова
Теми:  
wta | Арина Сабаленка | Аустрелиън Оупън 2023 | интервю | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook