Ник Кириос: Няма да правя трагедии, ако не защитя титлата си в Бризбейн

от в 16:13 на 16.12.2018
Калоян Пламенов

Ник Кириос призна, че ще се опита да защити трофея си от турнира в Бризбейн, но ако не успее да го стори няма да прави трагедии.

Младият тенисист финишира на 35-ото място миналия сезон и като цяло заради контузии пропусна доста турнири и постигна доста неубедителни резултати. Това е най-ниската позиция на "кенгуруто" от 2014 година насам, когато бе едва на 19 години.

"Не очаквах да спечеля титлата в Бризбейн през миналия сезон. Няма да имам и толкова големи очаквания през новия сезон. Просто това, което ще се опитам да направя, е да играя моя тенис и ако вдигна отново трофея това би било супер. Ако не го направя обаче няма да правя трагедии. Все пак това не е на живот и смърт. Има и по-големи риби за пържене. Например, би било страхотно да спечеля Откритото първенство на Австралия вместо турнира в Бризбейн", обяви той.

"Знам, че следващите няколко седмици ще бъдат много интензивни за мен но наистина нямам търпение до началото на сезона в родната ми Австралия. Честно да ви кажа напоследък се занимавам и доста с моята фондация чрез която помагам на хора в неравностойно положение".


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Ник Кириос: Няма да правя трагедии, ако не защитя титлата си в Бризбейн Калоян Пламенов
Теми:  
ник кириос | тенис | тенис бг | тенис новини | тенис турнир в бризбейн

Коментари





Следвайте ни в Facebook