Ник Кирьос все пак ще говори с някой от голямата четворка

от в 21:26 на 10.05.2020
В


Ник Кирьос ще има лайв чат с бившия №1 и шампион от Олимпийските игри в Лондон през 2012 - Анди Мъри. Британецът и Ник ще говорят в лайв чат през следващата събота в 17:00 часа с британецът, а със сигурност участието на австралиецът буди cериозен интерес към разговора.

Само минути след като това бе официално обявено в туитъра на Кирьос, много фенове на тениса потвърдихам че с радост биха гледали, a други разпитахам дали няма да има нещо подобно с Джокович.

Преди дни Надал отказа поканата на Ник за подобен чат. Тогава от BBC Sports качиха пост в Instagram, в който посочват кои лица искат да видят в съвместен разговор на живо, като те тагнаха съответно Меси и Роналдо, кaкто и Надал и Кирьос.



Впоследствие австралйиската тенис звезда написа като коментар, че е готов да осъществи връзка на живо с Надал: "Рафа, хайде да направим лайв в Instagram заедно. Аз съм съгласен." Освен това австралиецът тагна Надал в своя Instagram история, в която пише "Хайде да го направим."

За съжалени подобен наистина интересен разговор намя да има, но поне такъв с Мъри другата събота ще направи почивния ден много по-интересен.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ник Кирьос все пак ще говори с някой от голямата четворка В

Коментари





Следвайте ни в Facebook