"Никога не съм мислел, че ще водим такъв разговор": Джокович и Кирьос с любопитен чат

от в 15:12 на 06.11.2022
Мирела Николова

Новак Джокович и Ник Кирьос дълги години бяха в открита вражда помежду си, след като австралиецът многократно се изказваше меко казано негативно по адрес на сръбския си колега, наричайки го идиот и заявявайки как никога няма да бъде най-великият тенисист. Това обаче напълно се промени по-рано през тази година, когато по време на трудностите в Австралия тогавашният №1 получи подкрепа от най-неочакваното място, а именно от Кирьос, който беше един от малкото, заявили категоричната си позиция в подкрепа на балканеца.

Оттогава насам взаимоотношенията между двамата се развиват в положителна посока, като вече спокойно можем да ги наречем приятели, както и самите те се определиха по време на тазгодишния финал на Уимбълдън. Джокович и Кирьос продължават да демонстрират приятелски взаимоотношения помежду си, като неведнъж през последните месеци използваха социалните мрежи, за да се пошегуват един с друг.

Последният такъв случай датира от вчерашния ден, когато австралиецът публикува в Instagram видео от тренировката си, на което се вижда как, преди да сервира, тупка топката множество пъти, което силно напомня за начина, по който 21-кратният шампион се подготвя за изпълнение на начален удар. От своя страна, сърбинът отново демонстрира чувство за самоирония и отправи шеговит въпрос към Ник дали всъщност не го имитира, което постави началото на любопитна размяна на съобщения, споделена от австралиеца с думите, че никога преди не му е минавало през ума, че с Ноле ще водят подобен разговор:

Джокович: Това имитация на моята подготовка за сервис ли е?

Кирьос: Хахаха, това е толкова забавно. Но твоята е дори още по-зле. Приятел, на теб ти отнема 47283728 часа, за да сервираш. 

Джокович: Хахаха, така е. Само понякога, невинаги. Трябва да работя повече, за да опитам да се доближа до твоето светкавично бързо изпълнение на сервис.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Никога не съм мислел, че ще водим такъв разговор": Джокович и Кирьос с любопитен чат Мирела Николова
Теми:  
atp | любопитно | Ник Кирьос | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook