Николас Джари: Роджър Федерер, Рафаел Надал и Новак Джокович не са моите идоли

от в 11:51 на 24.07.2019
В
В интервю чилийският тенисист - Николас Джари, сподели мислите си относно Роджър Федерер, Рафаел Надал и Новак Джокович. Попитан дали се вдъхновява от тях, Джари отговори: ,,С удоволствие бих играл срещу тях, защото те са най-добрите, но не съм обсебен от тях. Те не са моите идоли. Аз харесвам борците, което е способност, която аз нямах и трябваше да осъвършенствам. Възхищавам се на 37-годишния италианец - Паоло Лоренци, който се бори много и се интересува много от своя живот и тениса."

Относно взаимоотношенията си с чилийците Джари добави: ,, Николас Масу предава огромна енергия на корта. Чувам Фернандо Гонзалес много повече. Когато той изигра последния си мач в Маями, аз живях в Съединените Щати. Играхме един сет и му оставих добро впечатление. Оттогава той ми помага и винаги, когато имам някакво съмнение, се допитвам до него."

Джари също така възхвали и Лейвър Къп, където той игра през изминалата година в Чикаго, състезавайки се за отбора на Света: ,,Мисля, че това е най-доброто събитие изобщо. Отборно е, най-доброто ниво на тенис. Това е. Толкова бях щастлив да бъда там, очарован бях да бъда част от този отбор. Наслаждавах се на всеки ден, опитвайки се да науча най-доброто от всички хора там и да се опитам да го въплътя в себе си."

Джари спечели дебютната си титла в своята кариера през изминалата седмица в Бостад, Швеция, побеждавайки Хуан Игнасио Лондеро в последователни сетове на финала - 7:6(7) 6:4. През тази седмица той игра в Хамбург, но претърпя ранно поражение от местния любимец - Александър Зверев, който бе прекалено добър и надделя след категоричното 6:4 6:2.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Николас Джари: Роджър Федерер, Рафаел Надал и Новак Джокович не са моите идоли В

Коментари





Следвайте ни в Facebook