Ноле: Очаква ме много тежък мач срещу Агут, надявам се опитът да ми помогне

от в 08:34 на 11.07.2019
Калоян Пламенов

Новак Джокович бе много щастлив след победата си над Давид Гофен и класирането си на 1/2-финалите на Уимбълдън, а освен това отбеляза, че в последните два мача в турнира играе най-добрия си тенис.

"Когато достигнеш до тази фаза на такъв турнир, тогава не искаш да говориш за слабите и за силните си страни. Надявам се, че играчите срещу които ще се изправя ще имат респект от мен и ще си казват, че трябва да работят два пъти повече на корта, защото срещу тях е Джокович", призна сърбинът.

"През последните два мача от турнира показвам най-добрия си тенис. Успях да победя убедително Гофен, който се намира в пика на своята форма. Това ме прави още по-доволен от добре свършената работа".

"Срещу Агут ще ми бъде трудно. Той е много стабилен и почти не прави грешки на тревните кортове. Победи ме два пъти през сезона и сега ще ми бъде отново тежко. Определено е играч срещу когото изпитвам затруднения". 

"Надявам се опитът да ми помогне срещу него, но в същото време знам, че той ще бъде уверен в мача срещу мен и ще излезе на корта със самочувствие", каза още сърбинът. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ноле: Очаква ме много тежък мач срещу Агут, надявам се опитът да ми помогне Калоян Пламенов
Теми:  
новак джокович | открито първенство на великобритания | роберто баутиста агут | тенис бг | тенис новини | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook