Нова атака към Халеп: Съпругът на Серина също взе отношение, намесвайки и скандала с Шарапова

от в 16:29 на 14.09.2023
Мирела Николова

Преди два дни бе обявено решението на Международната агенция за тенис интегритет (ITIA) да спре състезателните права на Симона Халеп за период от 4 години, след като в края на миналата година румънката даде положителна допинг проба за веществото роксадустат. Въпреки че бившата №1 е категорична, че субстанцията е попаднала случайно в кръвта ѝ и мнозина са убедени в нейната невинност, то смело можем да кажем, че семейство Уилямс не е сред тях.

След като Серина намекна как трябва титлата на Халеп от Уимбълдън 2019 да бъде отнета, то нейният съпруг Алексис Оханян също зае позиция против румънката, публикувайки в Twitter снимка с любопитно послание.

Въпросният кадър е от двубоя между Уилямс и Шарапова на US Open 2019, когато Оханян носеше тениска с надпис D.A.R.E - Drug Abuse Resistance Education (Програма за предпазване от злоупотреба с наркотици), като тогава посланието по всяка вероятност се отнасяше към скандала с положителната допинг проба на рускинята.

Няколко часа след оповестяването на наказанието на Халеп обаче съпругът на Серина препубликува въпросната снимка и добави към нея надпис: "Някои модни тенденции са вечни", с което неприкрито изрази подкрепата си към решението на ITIA.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Нова атака към Халеп: Съпругът на Серина също взе отношение, намесвайки и скандала с Шарапова Мирела Николова
Теми:  
wta | допинг | любопитно | мария шарапова | серина уилямс | симона халеп

Коментари





Следвайте ни в Facebook