Нови спекулации за сватбата на Надал - според тв шоу ще бъде след Ролан Гарос

от в 19:49 на 13.05.2019
Мария Петрова

В Испания се появиха нови спекулации относно евентуална сватба на Рафаел Надал през идното лято. Според предаването Socialite на местния тв канал Telecinco тя ще се състои в следващия месец - без да се посочва дата. В шоуто твърдят, че избраното място е в Майорка, а гостите - над 500.

Разбира се тази информация звучи съмнително преди да бъде потвърдена от бившия №1 в световната ранглиста, тъй като би означавало Надал да се венчае за любимата си Мария, веднага след Откритото първенство на Франция, но в навечерието на Уимбълдън(1 юли).

По-рано тази година местното списание Hola също съобщи, че сватбата се очаква през 2019, а годежът се е състоял в Рим през 2018. С тази разлика, че те прогнозираха това да се случи през есента. Тогава Рафа коментира пред изданието. "Очевидно е, че искам да имам семейство. Обичам децата и искам да имам свои."

Също така Надал реагира доста остро на въпрос за венчавка - "Няма да коментирам нищо. Вече се ядосах сериозно на писанията в пресата. Разбирам вашата работа, но няма да коментирам нищо."

Британският "Мирър" пък пише, че ако това се случи действително - Надал може да пропусне Уимбълдън. Той не е заявил участие до момента и на подгряващото състезание в Куинс.

От "Голямата четворка" заедно с Новак Джокович, Анди Мъри и Роджър Федерер, единствено Рафа все е без деца и брак. Всички те вдигнаха сватби - Джокович през юли 2014, Анди Мъри през април 2015 и Роджър Федерер през апри 2009.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Нови спекулации за сватбата на Надал - според тв шоу ще бъде след Ролан Гарос Мария Петрова
Теми:  
звездни двойки | мария франсиска | рафаел надал | сватба | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook