Новости около състоянието на Джокович и съпругата му

от в 12:15 на 30.06.2020
Анисия Стоева


Новак Джокович и съпругата му Йелена Джокович се възстановяват добре от коронавируса. Двамата бяха заразени по време на Adria Tour и оттогава са изолирани.

В публикация на Sportklub се казва, че и двамата спазват всички правила и разпоредби. Те се вслушват в препоръките на лекаря и се придържат към него. Все още не са проявили никакви симптоми и се възстановяват добре. Това е едва седмия ден от самоизолацията им. Пациент с коронавирус се държи в изолация в продължение на 14 дни и след това се тества отново. Така Джокович и съпругата му ще бъдат тествани на 7 юли, след като останат у дома си за 14 дни. От началото на лошите новини около Adria Tour, Новак е получател на множество негативни коментари.

джокович

Той беше подложен на сериозна проверка, като през цялото време сърбинът поддържаше защитна позиция. Хората повдигат въпроси относно отговорността и зрелостта на Джокович. Той е президент на Съвета на играчите на ATP, но подобни акции през тези трудни времена са накарали останалите играчи дълбоко да се съмняват в качествата му, които се изискват за позицията му в Съвета.

джокович

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Новости около състоянието на Джокович и съпругата му Анисия Стоева

Коментари





Следвайте ни в Facebook