Обвиненият журналист отвърна: Просто не бях разбран правилно от Медведев

от в 08:41 на 29.07.2021
Калоян Соколов

Даниил Медведев винаги е бил известен с образцовото си отношение към медиите, отговаряйки с чувство за хумор на всеки един зададен въпрос към него, но това се промени през вчерашния ден, когато руснакът наистина се ядоса сериозно по време на пресконференцията си.

Въпросът беше свързан с това, че руските атлети са принудени да се състезават под флага на Международния олимпийски комитет заради случаите на множество допинг скандали с руски атлети и журналистът искаше да разбере дали има някакво негативно отношение към спортистите от тази страна в Токио и витае ли чуждото усещане, че те са всъщност измамници.

Това изкара от нерви двукратния финалист от Шлема и той дори поиска уволнението на въпросния репортер. Самият медиен представител побърза да се защити пред обществото, заявявайки че се е интересувал единственото от възприятието на чуждите спортисти към тези от Русия и не е искал по никакъв начин да засегне Медведев и колегите му.

"Просто думите ми беше интерпретирано погрешно. Вчера попитах Хачанов същото и нямаше абсолютно никакви проблеми. Не съм искал да засегна никога и се оказах неразбран" - коментира телевизионният служител.

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Обвиненият журналист отвърна: Просто не бях разбран правилно от Медведев Калоян Соколов
Теми:  
atp | даниил медведев | интервюта | любопитно | олимпиада | токио

Коментари





Следвайте ни в Facebook