Очаквайте на живо: Григор Димитров срещу Даниил Медведев в 1/8-финалите във Виена!

от в 11:37 на 26.10.2023
Мартин Петков

Григор Димитров безспорно се намира в изключително добра спортна форма през последния месец, като съумя да пренесе силната си игра от азиатското турне и на европейска земя, за да открие успешно участието си на турнира във Виена. Родната ни първа ракета на старта в австрийската столица нямаше никакви затруднения по пътя към подпечатването на победата си над Лоренцо Музети, с което се класира за осминафиналите, където обаче жребият му отреди да срещне защитаващия шампион и топ поставен Даниил Медведев.

Сблъсъкът между най-добрия български тенисист и бившия номер едно се явява повторение на полуфинала им в надпреварата отпреди година, когато по-висококласираният тенисист се наложи безапелационно, преди по-късно да завоюва и трофея. В исторически план съперничеството между Димитров и руснака ни разкрива седем досегашни двубоя, от които нашият сънародник е излязъл в ролята на победител едва в два от случаите, докато Медведев видимо изпитва комфорт да се състезава срещу хасковлията, предвид факта че му е отпуснал общо само девет гейма за последните им две съревнования.

Днешната им битка във Виена напълно според очакванията попадна в програмата за централния корт на турнира, като бе поставена втора в подредбата и нейното начало ще бъде дадено в 15:00 часа българско време. Вие пък не трябва да забравяте, че ако искате да наблюдавате на живо осминафинала в австрийската между Григор Димитров и Даниил Медведев, то можете да го направите на някой от следните линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Очаквайте на живо: Григор Димитров срещу Даниил Медведев в 1/8-финалите във Виена! Мартин Петков
Теми:  
бгтенис | виена | гледайте на живо | григор димитров | даниил медведев

Коментари





Следвайте ни в Facebook