Окрилени от любовта: Григор и приятелката му пристигнаха в Лондон за сезона на трева (видео)

от в 21:20 на 13.06.2023
Мирела Николова

Григор Димитров изпрати клей сезона, достигайки осминафиналите на Откритото първенство на Франция, и сега предстои да стартира подготовката си за сезона на трева. Първият турнир на зелена настилка в календара на най-добрия ни тенисист е АТР 500 надпреварата в Куинс, която през настоящата година ще се проведе в дните между 19 и 25 юни. Въпреки че може да влезе в основната схема директно, то българинът взе решение да започне участието си от квалификациите с цел да натрупа възможно най-много игрова практика преди Уимбълдън (3-16 юли).

През днешния ден първата ни ракета сподели в социалните мрежи, че вече е пристигнал в Лондон, а заедно с него е и новата му приятелка Мадалина Геня, с която оповестиха връзката си през миналия месец. Тя бе забелязана в ложата на нашето момче по време на турнирите в Барселона, Мадрид и Рим, като също така наблюдава на живо и някои от двубоите на хасковлията в Париж. 

Румънската красавица публикува в профила си в Instagram видео как двамата чакат на спирка в британската столица, като междувременно Григор я обсипва с целувки. Впоследствие пък най-успешният ни тенисист сподели обща снимка от All England Club, добавяйки надпис: "Първо посещение на Уимбълдън за Мадалина".


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Окрилени от любовта: Григор и приятелката му пристигнаха в Лондон за сезона на трева (видео) Мирела Николова
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | любопитно | мадалина геня

Коментари





Следвайте ни в Facebook