OnlyFans проби в спорта: Кирьос с профил в най-голямата платформа за еротично съдържание

от в 14:41 на 08.12.2023
Калоян Соколов

Ник Кирьос се присъедини към скандалната видеоплатформа OnlyFans и се превърна в първия елитен тенисист с подобен акаунт. Onlyfans стартира като социална мрежа за всеки, който иска да споделя видеа и снимки с абонираните си фенове, но бързо медията придоби популярност със сексуалното си съдържание, като се превърна в основен начин за препитание на редица красавици.

Точно поради тази причина, то няма да откриете нито един друг известен спортист с профил в платформата, но това изглежда не притеснява Киьос, който отдавна е показал, че не се интересува от чуждото мнение и неслучайно има репутация на "лошото момче на тениса".

"OnlyFans революционизират социалните мрежи и аз исках да бъда част от това. Спортистите вече не могат просто да се появяват само на корта или на терена, те трябва да се присъстват и онлайн. Искам да творя, продуцирам, режисирам и притежавам съдържание. Това е бъдещето. Говоря директно с моите фенове от години и знам какво искат да видят.

Разбира се, ще присъства и тенисът и ще показвам някои неща зад кулисите, но също така хората ще опознаят всичките ми страни. Татуировките ми, моята интимна страна, всичко това е извадено на масата и феновете ще са част от моето приключение" - споделя миналогодишният финалист на Уимбълдън.

Засега бившият номер 13 не е качвал видеа в чисто новия си акаунт, но предполагаме, че той по-скоро ще наблегне върху ежедневието си и интересните моменти от живота му в ATP Тура, защото иначе би накърнил сериозно имиджа си, а освен това вече от 2 години е във връзка с австралийския модел Костен Хатци.

Припомняме ви, че Кирьос претърпя операция в началото на сезона и изигра само един мач в хода на годината, като към този момент не разполага с точки за световната ранглиста и ще трябва да разчита на покани от страна на организаторите и своя "защитен ранкинг", за да участва на най-реномираните тенис надпревари, а вчера стана ясно, че не е сред списъка с участници за предстоящия Аустрелиън Оупън.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
OnlyFans проби в спорта: Кирьос с профил в най-голямата платформа за еротично съдържание Калоян Соколов
Теми:  
atp | любопитно | Ник Кирьос

Коментари





Следвайте ни в Facebook