Осака: Много съм разочарована! Действах незряло и надцених себе си

от в 07:54 на 25.03.2019
Калоян Пламенов

Наоми Осака бе крайно разочарована след ранното си отпадане в Маями от тайванката Су Вей Сие.

И макар американката да имаше кошмарни моменти срещу тази противничка на Откритото първенство на Австралия тя очевидно не си взе поука и сега изпита абсолютно същото. Имаше солиден аванс и в крайна сметка позволи да бъде обърната. 

"Не знам какво се случва. За мен това е необичайно. Бях доста напред в резултата. Мачът бе почти спечелен от мен. Имаше моменти в които просто си действах спокойно на корта и си мислех, че победата ще бъде за мен", обяви лидерката в световния тенис след мача.

"Действах изключително незряло. Не си и помислях, че може да стане обрат. И това е много странно, тъй като със Су винаги сме имали трисетови битки. На Откритото първенство на Австралия тя почти ме бе победила, но аз направих голям обрат. Сега обаче се получи обратното".

"Не мога да кажа, че съм подценила съперничката си. По-скоро явно надцених себе си. Когато съм първа в света, тогава увереността ми е в повече. А това очевидно не ми влияе особено добре на корта".

"Струва ми се, че има разлика между увереност и прогрес. Не бих казала, че съм самонадеяна, но просто не мислех какво може да се случи". 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Осака: Много съм разочарована! Действах незряло и надцених себе си Калоян Пламенов
Теми:  
наоми осака | тенис турнир в маями

Коментари





Следвайте ни в Facebook