Осака: Не съм в депресия, но съм адски напрегната и дори не мога да спя

от в 07:20 на 02.06.2019
Калоян Пламенов

Световната №1 на женския тенис Наоми Осака се изказа малко странно след загубата си срещу Катерина Синякова в третия кръг на "Ролан Гарос". 

"От момента на пристигането ми в Париж до момента не мога да се отпусна нито за секунда", обяви тя на пресконференцията след мача.

"Този път бях напрегната дори в съня си. Всеки мечтае да стигне до кариерен шлем, но ако беше толкова лесно всеки щеше да го направи. Не мога да кажа, че съм депресирана, това е много силна дума".

"Разочарована съм от играта си, защото съм способна на много повече. Въпреки това обаче в тази ситуация няма нищо необичайно. След тежките тренировки понякога не всичко върви точно така, както очакваме".

"Може да прозвучи и малко странно, но тази загуба е най-доброто, което можеше да се случи. Сегашният сезон е най-успешният в кариерата ми. Оглавих върха на световната ранглиста и успях да спечеля Откритото първенство на Австралия. Имах полуфинали, четвъртфинали и добри резултати в силните турнири, а тук не отпаднах още на старта".

"Защо да мислим за най-лошото, като просто можем да гледаме напред в бъдещето?", каза още тя. 

Кой ще спечели "Ролан Гарос"? Спечелете раница, ракета или маратонки HEAD


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Осака: Не съм в депресия, но съм адски напрегната и дори не мога да спя Калоян Пламенов
Теми:  
наоми осака | открито първенство на франция | ролан гарос | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook