Осака разкри подробности около изненадващата раздяла с нейния треньор

от в 18:08 на 22.02.2019
Калоян Пламенов

Лидерката в световната ранглиста на женския тенис Наоми Осака наскоро се раздели изненадващо със своя треньор Саша Бажин, макар че двамата спечелиха две поредни отличия от "Големия шлем" като екип - US Open и Откритото първенство на Австралия.

Негативният ефект веднага дойде и в крайна сметка японката отпадна още на старта в Дубай, а тя разкри и някои неща за партньорството и с въпросния специалист, като също така заяви, че тяхната раздяла не е свързана с пари. 

"Главното нещо, което всичко си мислят, е че тук става на въпрос за пари. Ще ви отговоря обаче, че нашата раздяла изобщо не е свързана с нещо такова", коментира японската тенисистка.

"Пътувам с всички хора от моя екип и прекарвам повече време с тях, отколкото със семейството ми, така че тук определено изобщо не става въпрос за финанси. Наистина се чувствам болезнено, когато чуя такива неща за мен".

"Няма да кажа лоша дума за Саша и дори бих се посъветвала с него за нещо, ако той е около мен. Има обаче неща, които трябва да си останат между нас. Много съм му благодарна за всичко това, което той е направил за мен. Той наистина ме отвори много повече към хората".

"Решението, че ще се разделим като екип, бе взето в Австралия и това можеше да се види от начина по който взаимодействахме заедно, ако някои хора са обърнали внимание", каза още лидерката в световния тенис. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Осака разкри подробности около изненадващата раздяла с нейния треньор Калоян Пламенов
Теми:  
наоми осака | саша бажин | супер треньори | тенис | тенис бг | тенис новин | тенис треньори

Коментари





Следвайте ни в Facebook