От триумф на Уимбълдън до създаване на еротично съдържание: Историята на София Жук

от в 14:07 на 28.05.2023
Мирела Николова

София Жук постигна забележителен успех през 2015 година, завоювайки трофея на Уимбълдън при девойките, и мнозина очакваха тя да има бляскава кариера при професионалистите в бъдеще. Още на 20 години обаче тя бе принудена да се откаже от тениса заради контузия, а сега има намерение да преследва кариера в платформата за еротично съдържание OnlyFans. 

Рускинята печели първата си ITF титла още на 14 години, след което достига до трофея на Откритото първенство на Великобритания, без да загуби нито сет по пътя си, а визията ѝ и очакванията за успехи на корта пораждат чести сравнения с нейните сънароднички Мария Шарапова и Анна Курникова. Въпреки големите си успехи като тийнейджърка обаче през 2019-а, когато е само на 20, Жук решава да се оттегли от тениса заради силни болки в гърба, които "дори лекарите не искат да лекуват".

Понастоящем 23-годишната бивша тенисистка живее в Маями и работи като модел, но наскоро обяви публично, че си е направила профил в Only Fans.

"Момчета, дойде моментът, който всички очаквахте и за който непрекъснато питахте. Направих си акаунт в Only Fans. Няма да публикувам голи снимки, затова не се вълнувайте прекалено, но пък за сметка на това ще има много интересно съдържание", сподели Жук в Instagram.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
От триумф на Уимбълдън до създаване на еротично съдържание: Историята на София Жук Мирела Николова
Теми:  
wta | любопитно | софия жук

Коментари





Следвайте ни в Facebook