Отлични новини: Рафаел Надал се завръща на корта съвсем скоро!

от в 19:52 на 01.11.2021
Диана Андреева

Рафаел Надал приключи преждевременно сезона си поради контузия в ходилото. Испанецът се подлага на интензивен рехабилитационен процес през последните седмици, но несигурността около състоянието му бе сериозен повод за притеснение у неговите почитател. Матадорът обаче явно се чувства достатъчно здрав, защото е заявил участие в турнир още през тази година.

Първата изява на Надал от Вашингтон насам ще бъде в Абу Даби в средата на месец декември. Испанецът ще участва в демонстративното събитие Mubadala World Tennis Championship, което ще се проведе между 16 и 18 декември 2021. С цел да се подготви максимално добре за първия от годината турнир от Големия шлем Australian Open, Рафа ще премери сили с други състезатели в Тура, но кои ще бъдат те все още не е известно.

Новината за завръщането на Надал в игра бе съобщена от AFP News Agency, но все още не е коментирана от самия Рафаел или някой член на щаба му. До момента испанецът избягваше до говори относно цялостното си състояние, независимо от честите му медийни изяви, а повече по въпроса с надпреварата в Абу Даби тепърва предстои да бъде изяснено.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Отлични новини: Рафаел Надал се завръща на корта съвсем скоро! Диана Андреева
Теми:  
абу даби | надал | рафаел надал | тенис турнир в абу даби

Коментари





Следвайте ни в Facebook