Патрик Макенроу е дал положителна проба за Covid-19, но вече се чувства добре

от в 21:59 на 31.03.2020
Диана Андреева


Патрик Макенроу е най-новата спортна фигура, която разкри, че е дала положителна проба на тест за коронавирус. Бившият тенисист и настоящ разпространител на ESPN във вторник заяви, че е отишъл да се изследва в Уестчестър, и току-що получил резултатите, които показали, че има COVID-19.

„Това е лошата новина“, казва 53-годишният Макенроу във видео, публикувано в профила му в Twitter. „Добрата новина е, че се чувствам добре. Симптомите ми отминаха. Чувствам се наистина на 100 процента. Жена ми Мелиса върши невероятна работа като се грижи за къщата, грижи се за децата и за себе си.


https://twitter.com/PatrickMcEnroe/status/1245025549568872448?s=19

Вече бяхме в пълна карантина, цялото ни домакинство, в продължение на повече от две седмици. Насърчавам всички да направят същото. Нека заедно се справим с тази ситуация." Макенроу каза, че е прекарал в мазето си 11 дни, след като изпитал „някои незначителни симптоми“.


Но сега, когато се чувства по-добре, той насърчава другите да направят каквото могат, за да помогнат в битката срещу коронавируса. "Аз съм пример за някой, който е успял да се пребори със заразата и се справям отлично", каза Макенроу, най-малкият брат на Джон Макенроу.


https://twitter.com/PatrickMcEnroe/status/1245019581137276930?s=19


„Мисли и молитви към всички онези хора, които се борят с това. Трябва всеки да свършим работата си. Нужно е да слушаме и да изпълняваме всичко. Обичам всички ви и благодаря за подкрепата."


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Патрик Макенроу е дал положителна проба за Covid-19, но вече се чувства добре Диана Андреева

Коментари





Следвайте ни в Facebook