По-малко от година след сватбата: Симона Халеп и нейният съпруг се развеждат

от в 20:53 на 07.09.2022
Мирела Николова

Последните месеци се развиват сравнително благоприятно за Симона Халеп в професионален план, след като тя успя да достигне до полуфиналите на Уимбълдън през юли, а месец по-късно триумфира с трофея на WTA 1000 надпреварата в Торонто. Впоследствие обаче тя допусна поражение още на старта на Откритото първенство на САЩ от квалификантката Дария Снигур, като по всичко личи, че животът ѝ и в личен план не върви гладко.

Румънски медии съобщават, че бившата №1 в света и нейният съпруг Тони Юрич, които вдигнаха сватба в средата на септември миналата година, са взели решение да се разведат идния четвъртък. 42-годишният Юрич, който е бизнесмен от македонски произход, притежаващ няколко големи компании в Румъния, разказва следното, цитиран от румънската медия ProSport:

"Със Симона решихме да се разведем. Спрете да настоявате да знаете повече по темата. Това е последното ми публично изявление. С останалото ще се занимават адвокатите по възможно най-цивилизования начин. Благодаря ви за разбирането!", категоричен бе бизнесменът.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
По-малко от година след сватбата: Симона Халеп и нейният съпруг се развеждат Мирела Николова
Теми:  
wta | любопитно | симона халеп

Коментари





Следвайте ни в Facebook