Пол не остави шансове на Басилашвили; Сонего изненада Куери

от в 09:06 на 09.02.2021
Диана Андреева

Неприятностите, които преследваха Николоз Басилашвили през 2020-а, продължават. Грузинецът записа нова загуба в първи кръг, след като по-рано днес Томи Пол успя да го победи с 6:4 7:6(0) 6:4 и по този начин да сложи край на участието му в Australian Open 2020 още на старта.

При подновяването на тенис сезона през август 2020, Басилашвили нямаше нито една победа, като той бе спечелил едва един сет в общо 10 срещи. Тази година започна добре за грузинеца, който записа два успеха на турнира в Анталия, но откакто пристигна в Мелбърн световният номер 39 няма нито един успех - нито на сингъл, нито на двойки. 

В днешния двубой Пол сервираше по страхотен начин. Американецът бе разнообразен от дъното на корта и се придвижваше добре, успявайки да достигне до почти всяко една топка. Томи не остави никакви шансове на своя опонент, който допускаше множество непредизвикани грешки и това класира световния номер 53 в следващия кръг, където го очаква победителят измежду Джорджан Томпсън и Камерън Нори.

Лоренцо Сонего започна с успех участието си на Australian Open 2021 с победа над почти двуметровия американец Сам Куери. Световният номер 34 се поздрави с успех след 7:5 6:4 6:4 и благодарение на това си осигури още поне едно участие в Мелбърн парк през този сезон.

Сонего демонстрира уверена игра и изключително ппостоянство на сервис и благодарение на това по време на целия двубой не допусна нито един брейк. Междувременно, той реализира точно три пробива - по един във всеки сет и си гарантира място във втори кръг на надпреварата, където му предстои среща с Фелисиано Лопес.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Пол не остави шансове на Басилашвили; Сонего изненада Куери Диана Андреева
Теми:  
лоренцо сонего | николос басилашвили | сам куери | томи пол

Коментари





Следвайте ни в Facebook