Поредна магия от ракетата на Григор: Завъртане на 360 градуса и неспасяем уинър (видео)

от в 13:24 на 01.08.2023
Мирела Николова

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров е сред играчите, които при всяко свое излизане на корта успяват да впечатлят с не едно и две зрелищни отигравания, като това се потвърди и през вчерашния ден, когато българинът се завърна на корта с двубой на двойки на турнира във Вашингтон.

За хасковлията това беше първи мач от Уимбълдън насам, а негов партньор в състезанието бе бившият №1 и петкратен шампион от Шлема при тандемите Никола Маю. Българо-френското дуо оказа сериозна съпротива на Джейми Мъри и Майкъл Винъс, но в крайна сметка Димитров и Маю допуснаха обрат след решителен супертайбрек и така отпаднаха от турнира.

Въпреки загубата обаче родният ни представител отново намери начин да разгърне своя талант и да влезе в класациите за най-възхитително изпълнение. В началото на втория сет Димитров показа забележителни рефлекси в близост до филето, като се протегна максимално и направи 360-градусово завъртане, за да изпълни изумително стоп воле с гръб към мрежата, което се превърна в неспасяем уинър. Въпросното отиграване на Гришо удиви и партньора му на корта, който не можеше да повярва какво е успял да сътвори бившият №3 в света.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Поредна магия от ракетата на Григор: Завъртане на 360 градуса и неспасяем уинър (видео) Мирела Николова
Теми:  
atp | бгтенис | вашингтон | григор димитров | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook