Поредни бисери на Джокович-старши: Сравни Новак с Иисус Христос

от в 09:02 на 07.01.2022
Калоян Соколов

Сърджан Джокович винаги е бил меко казано непремерен в своите изказвания и това често е навличало проблеми на неговия син, който е трябвало да се извинява неведнъж заради тях. Бащата на световния номер едно никога не е спазвал политическа коректност в тона си и редовно е нападал спортните съперници на своя син, а също така непрестанно е натяквал как точно Новак е най-великият в историята на тениса.

Именно Джокович-старши в момента е един от основните информационни източници за случващото се със световния номер едно, след като 20-кратният шампион от Шлема беше задържан на летището в Мелбърн от местните власти. Разяреният родител не можеше да повярва как може сина му да бъде поставен в пълна изолация и третиран като престъпник в днешния свободен свят и дори запалаши, че е готов да проведе протестни шествия.

Днес сагата продължава с пълна сила, защото лидерът в ранглистата към момента е карантиниран в хотел за период от 72 часа, докато се чака официално да разберем дали той наистина ще бъде депортиран и няма да може да участва на предстоящия Аустрелиън Оупън, а всичко това накара Сърджан да изрече куп обиди към властите в Австралия.

Джокович-старши определи първородното си дете за водач на онеправданите и го сравни със Спартак, който навремето е вдигнал въстание срешу Римската империя, въпреки че е имал робски статут и е повел многохилядна армия в борба за свобода. Tой дори стигна още по-далеч в думите си, защото си позволи да постави Новак Джокович наравно с Иисус Христос, заявавайки следното:

"Тези хора трябва да се срамуват от себе си и всеки свободолюбив човек е длъжен да застане на страната на Сърбия. Навремето са разпънали Христос на кръста, а сега се опитват да сторят същото с Новак, но и той ще оцелее, излизайки по-силен от всякога от това изпитание" - завърши разпалено една от най-скандалните персони в тенис обществеността.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Поредни бисери на Джокович-старши: Сравни Новак с Иисус Христос Калоян Соколов
Теми:  
Аустрелиън Оупън | интервюта | любопитно | мелбърн | новак джокович | сърджан джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook