Поредно оплакване в Мелбърн: Организаторите пестят от храна

от в 18:52 на 16.01.2021
Диана Андреева

След като стана ясно, че 47 играчи - 24 на полет от Лос Анджелис и 23 на самолет от Абу Даби, пътуващи за първия от сезона турнир от Големия шлем, няма да могат да тренират по време на 14-дневната карантина в Мелбърн, се появиха и нови проблеми, засягащи организаторите на надпреварата - състезателите на се доволни от количеството и вида на храната, която им се сервира по стаите.

Много от тях, включително Беноа Пер, Фабио Фонини, Пабло Кареньо-Буста Буста и братът на световния номер 6 Стефанос Циципас  - Петрос, споделиха в Instagram изображения на подносите си за закуска и обяд по време на карантината. Снимките имат надписи, които ясно подсказват, че те не се наслаждават на това, което им се предлага. 

Понастоящем класиран на 775 място в ранглистата Петрос Циципас публикува изображение на своя обяд, състоящ се само от две филийки хляб, между които има майонеза, а отстрани се виждат малко бъркани яйца, листа от маруля и лучени пръстени. 

Буста пък сподели изображение на обяда си, ако може да се нарече така. Той представлява бяла купичка с малко юфка, смесена със зеленчуци и месо, малко сос и за десерт ябълка. 

Тенис Австралия вече са съкратили наградния фонд за последната седмица от Откритото първенство на Австралия, както на сингъл, така и на двойки, поради пандемията и финансовия удар, който е нанесен от нея, а както бе написано в социалните медии - "организаторите пестят и от храна".


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Поредно оплакване в Мелбърн: Организаторите пестят от храна Диана Андреева
Теми:  
Австралия | беноа пер | фабио фонини

Коментари





Следвайте ни в Facebook