Пьотр Нестеров ще спори за трофея на US Open 2021!

от в 09:07 на 11.09.2021
Диана Андреева

Пьотр Нестеров намери място в заключителната фаза на юношеския US Open! Българският състезател продължава уверено напред в двойконата надпревара и само една победа дели него и Вячеслав Биелински от трофея в Ню Йорк. Тандемът между Нестеров и Биелински участва заедно във всички "мейджър" турнири през този сезон, с изключение на Australian Open, а изглежда, те чудесно се сработват заедно, защото без нито един загубен сет вече са финалисти в надпреварата. 

Българо-украинското дуо трябваше да изиграе две срещи през вчерашния ден, но не остави никакви шансове на съперниците си, побеждавайки последователно тандемите Далберг/Макстед и Годсик/ Куин. Така нашето момче и неговият партньор ще излязат тази вечер малко след 22:00 часа в опит да спечелят титлата на Отркитото първенство на САЩ, а техни съперници ще бъдат непоставените Вестфал и Уонг.

Родният ни представител пък е на път да се превърне в третия българин, който вдига купата на US Open в карето, след като това вече сториха Григор Димитров през 2008-а година и Адриан Андреев през 2018-а година.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Пьотр Нестеров ще спори за трофея на US Open 2021! Диана Андреева
Теми:  
us open | бгтенис | Обзори | пьотр нестеров

Коментари





Следвайте ни в Facebook