Преди големия сблъсък: Джокович и Алкарас са вечеряли в един и същ ресторант (снимки)

от в 13:14 на 09.06.2023
Мирела Николова

Сблъсъкът между Новак Джокович и Карлос Алкарас без никакво съмнение е най-дългоочакваният двубой в хода на тазгодишното издание на Откритото първенство на Франция, като двамата предстои да излязат един срещу друг на корт "Филип Шатрие" този следобед не преди 15:45 часа българско време. Изглежда обаче, че двамата са призвани да се срещат не само на корта, но и извън него, след като в сряда вечерта са вечеряли в един и същ ресторант.

Двамата тенисисти са пристигнали в ресторант "Сиена" и са го напуснали поотделно, което навежда на мисълта, че Ноле и Карлитос не са планирали въпросната среща, а случайно са се засекли в заведението. Папараци пък са заснели двамата полуфиналисти пред ресторанта, където е имало и техни фенове, на които са раздали автографи.

22-кратният шампион от Големия шлем и младият му колега са се изправяли един срещу друг на корта в официален двубой само веднъж, като това стана факт през миналия сезон на Мастърс надпреварата в Мадрид, когато двамата сътвориха истинско зрелище, преди испанецът да триумфира след тайбрек в решителния трети сет.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Преди големия сблъсък: Джокович и Алкарас са вечеряли в един и същ ресторант (снимки) Мирела Николова
Теми:  
atp | карлос алкарас | любопитно | новак джокович | ролан гарос 2023

Коментари





Следвайте ни в Facebook