Пресявките в Лима: Алекс Лазаров в опит да прекъсне негативната си серия

от в 02:02 на 24.10.2021
Калоян Соколов

Александър Лазаров изпитва известни проблеми с намирането на оптималната си кондиция, за което говорят петте му поражения в последните седем срещи. Българинът пък ще се надява да прекъсне негативната си поредица по време на турнира от сериите "Чаланджър" в Лима, където е поставен под номер пет в пресявките и ще стартира участието си с мач срещу швейцареца Лука Кастуелново, който попадна в схемата като резерва и се намира с близо 300 места зад Алекс в световната ранглиста.

Евентуална победа би донесла на българина шанс да преодолее квалификациите на надпреварара от такова ниво за втори път през сезона, само че първо ще трябва да запише още един успех, а той няма да бъде никак лесен за постигане, защото в тази секция от жребия попадна третия в схемата Лукас Катерина, чиито резултати бележат постоянен прогрес през последните месеци.

Любопитна подробност е, че Лазаров попада сред опциите за съперник на Димитър Кузманов в откриващия кръг на същинското състезание, но четвъртата ни ракета тепърва ще трябва да спечели две срещи, за да имаме шанс да станем свидетели на подобен български сблъсък.

Програма и жребий:

Корт номер 5 (започват не преди 19:00часа)

1. Александър Лазаров - Лука Кастуелново

2. Фернандо Ромболи - Жан Тироан

3. Барт Стивънс - Ернан Казанова


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Пресявките в Лима: Алекс Лазаров в опит да прекъсне негативната си серия Калоян Соколов
Теми:  
александър лазаров | бгтенис | жребий | лима | програма | Чаланджър

Коментари





Следвайте ни в Facebook