Приятелството се задълбочава: Кирьос планира да търси реванш от Джокович в Белград!

от в 19:45 на 07.11.2022
Мирела Николова

Новак Джокович и Ник Кирьос бяха в изключително обтегнати отношения до началото на настоящия сезон, но враждата им бързо се превърна в приятелство по време на сагата с недопускането на сърбина в Австралия през януари, тъй като Кирьос бе един от малкото, които гласно изразиха своята подкрепа към балканеца. Впоследствие двамата се изправиха един срещу друг на финала на Уимбълдън, спечелен от Ноле, като оттам насетне взаимоотношенията им не спират да се движат в положителна посока.

По всичко изглежда, че приятелството им се задълбочава все повече, тъй като в момента Кирьос води преговори за евентуално участие на турнира Serbia Open през 2023-та, чийто турнирен директор е братът на Новак - Джордже Джокович. Това определено би могло да се счете като забележителен жест от страна на австралиеца към сръбския му колега, имайки предвид колко негативно отношение има световният №22 към червената настилка, на която се провежда въпросната надпревара. 

За тези планове разкри самият Кирьос в Instagram, където даде възможност на последователите си да му задават въпроси. Съдържанието на един от тях бе свързан с това дали Ник и Ноле планират да играят някога заедно на двойки, в отговор на който австралиецът написа: "Ще търся реванш от Новак в родния му град. Никой не е подготвен за това!". Важно е да уточним обаче, че през следващия сезон Serbia Open ще се проведе не в Белград, а в Баня Лука, тъй като тенис център "Новак", който бе домакин през последните две години, ще бъде реновиран, за да може турнирът да стане от категория АТР 500.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Приятелството се задълбочава: Кирьос планира да търси реванш от Джокович в Белград! Мирела Николова
Теми:  
atp | белград | любопитно | Ник Кирьос | новак джокович

Коментари

Следвайте ни в Facebook