Приятна изненада: 5-годишният син на Азаренка взе участие в пресконференцията ѝ

от в 19:00 на 22.01.2022
Диана Андреева

Виктория Азаренка не е единствената състезателка в WTA Тура, която извън игрището е и майка. Децата на професионалните атлети често пъти обаче се чувстват пренебрегнати заради твърде натоварения график на родителите си, но случаят с Азаренка далеч не е такъв.

През вчерашния ден Вика изненада приятно журналистите по време на пресконференцията си, защото пред камерите в Мелбърн Парк тя застана заедно със сина си - своя петгодишен син. Малкият Лео не само допринесе към атмосферата на пресконференцията, но и дори се превърна в истинска звезда. Той коментира победата на своята майка над Елина Свитолина и определи нейната игра през деня като страхотна, но не проговори повече, отстъпвайки думата на класиралата се за осминафиналите Азаренка. 

Лео буквално прави своите първи стъпки на тенис корта. Той е неотлъчно до майка си през голяма част от годината, а двамата често публикуват кадри от своето натоварено, но въпреки това забавно ежедневие. Петгодишното дете дори понякога се превръща в спаринг партньор на своята майка, но отсъства официална информация той да тренира усилено и да се готви да тръгне по стъпките на бившата шампионка от Големия шлем.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Приятна изненада: 5-годишният син на Азаренка взе участие в пресконференцията ѝ Диана Андреева
Теми:  
australian open | Аустрелиън Оупън | виктория азаренка

Коментари





Следвайте ни в Facebook