Програма: Медведев стартира в Монте Карло, Руне - Тийм и Синер - Шварцман

от в 22:36 на 11.04.2023
Мирела Николова

Всички двубои от първия етап на Мастърс надпреварата в Монте Карло вече бяха изиграни и в сряда е време да станат ясни тенисистите, които ще се класират за третия кръг и ще се присъединят към Новак Джокович, Стефанос Циципас, Хуберт Хуркач и Андрей Рубльов. На корта отново в игра ще видим и родния ни представител Григор Димитров, който на старта преодоля съпротивата на Бен Шелтън, а сега ще премери сили със световния №42 Иржи Лехечка.

Даниил Медведев, който никога не е криел своите негативни чувства към червената настилка, ще открие сезона си на клей с мач срещу участващия с "уайлд кард" Лоренцо Сонего. Преди тях пък на централния корт ще излязат Яник Синер и доказалият се на клей Диего Шварцман, а програмата ще бъде закрита от сблъсъка между шестия поставен Холгер Руне и бившия №3 Доминик Тийм, който година след завръщането си от контузия продължава да търси най-добрата си игра.

Вторият по големина корт ще ни предложи не по-малко интригуващи битки, тъй като там първи един срещу друг ще се изправят Александър Зверев и Роберто Баутиста Агут, а по-късно сили ще премерят Тейлър Фриц и Стан Вавринка. Сред останалите тенисисти, които ще можем да видим в действие в сряда, са още Каспър Рууд, Матео Беретини, Лоренцо Музети и Алекс де Минор.

Програмата за сряда в Монте Карло:

Court Rainier III (начало 12:00 часа):

1. Ботик ван де Зандсхулп - Каспър Рууд

2. Диего Шварцман - Яник Синер

3. Даниил Медведев - Лоренцо Сонего

4. Доминик Тийм - Холгер Руне

Court Des Princes (начало 12:00 часа):

1. Роберто Баутиста Агут - Александър Зверев

2. Григор Димитров - Иржи Лехечка

3. Тейлър Фриц - Стан Вавринка

4. Франсиско Серундоло - Матео Беретини

Корт 2 (начало 12:00 часа):

1. Алекс де Минор - Ян-Ленард Щруф

2. Лука Нарди - Лоренцо Музети

Пълния график за деня можете да разгледате тук.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програма: Медведев стартира в Монте Карло, Руне - Тийм и Синер - Шварцман Мирела Николова
Теми:  
atp | григор димитров | даниил медведев | доминик тийм | каспър рууд | монте карло | програма | холгер руне | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook