Прoграма за четвъртък: Димитров и Рубльов в битка срещу вторите поставени

от в 08:17 на 18.08.2022
Калоян Соколов

Григор Димитров и Андрей Рубльов през миналата седмица доказаха, че притежават всички нужни качества, за да се противопоставят на най-добрите тандеми в света, след като отстраниха шампионите от Уимбълдън, а вчера затвърдиха тези впечатления с победата си на старта в Синсинати над Даниел Еванс и Джон Пиърс. Австралийско-британското дуо само преди няколко дни достигна до финала на Мастърса в Монреал и наглед не трябваше да има проблеми в мача си срещу специалистите на сингъл, но първата ни ракета и Рубльов доминираха в хода на почти цялата среща и напълно заслужено се класира за фазата на осминафиналите, където ги очаква нов сблъсък с Орасио Себайос и Марсел Гранойерс. Именно поставените под номер две отстраниха родния ни представител и руснака на предходния турнир, така че двубоят се явява своеобразен реванш между тези двойки.

Срещата е поставена под номер две в програмата на корт 7 и се очаква да стартира малко след 20:00 часа, като всичко зависи от това кога Андрей Рубльов ще завърши двубоя си с Тейлър Фриц от надпреварата на сингъл, който ще стартира с около два часа по-рано, а ето и пълната програма за съответния корт:

Корт 7 (стартират не преди 18:00 часа)

1. Уилям Блумберг / Стийв Джонсън - Марсело Аревало / Жан-Жулиен Роже

2. Григор Димитров / Андрей Рубльов - Орасио Себайос / Марсел Гранойерс (не преди 20:00 и след необходимата почивка за Рубльов)

3. Мате Павич / Никола Мектич - Стефанос Циципас / Холгер Руне

4. Уесли Кулхоф / Нийл Скупски - Сантиаго Гонзалес / Едуар-Роже Васлен

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Прoграма за четвъртък: Димитров и Рубльов в битка срещу вторите поставени Калоян Соколов
Теми:  
atp | андрей рубльов | бгтенис | григор димитров | марсел гранойерс | орасио себайос | програма | синсинати

Коментари





Следвайте ни в Facebook