Програма за четвъртък: Кога да очакваме Лазаров и Шиникова обратно на корта?

от в 00:14 на 25.11.2021
Диана Андреева

Сезон 2021 постепенно приключва и за българските състезатели, макар че ITF и Challenger турнирите продължават с пълна сила. Докато най-високо ранкираните тенисисти са се отдали на почивка преди началото на предсезонната им подготовка, Изабелла Шиникова и Александър Лазаров радват българските тенис почитатели със своите постижения.

Шиникова стартира участието си на ITF турнира в Дубай от квалификациите. Постепенно българката набра скорост и надигра две по-високо ранкирани състезателки, за да продължи към четвъртфиналите. Едва една победа дели Изабелла от място сред последните четири, но за да се класира, тя ще трябва да пренесе добрия си тенис от изминалите няколко дни и в днешния си сблъсък. На третата ни ракета й предстои среща със световната номер 138 Ана Круник, като мачът се очаква да започне около 12:30 часа българско време.

Междувременно Александър Лазаров също започна участието си на турнир от квалификациите и след две повече от убедителни изяви, намери място в основната схема. Там, българинът отново не разочарова и се поздрави с първа победа в своята кариера на ниво Challenger. Около 13:30 часа през днешния ден му предстои нов мач, в който с Нерман Фатич ще си оспорват място сред четвъртфиналистите на надпреварата в Бахрейн. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програма за четвъртък: Кога да очакваме Лазаров и Шиникова обратно на корта? Диана Андреева
Теми:  
алекс лазаров | александър лазаров | Български тенис | изабелла шиникова | тенис турнир в дубай | шиникова

Коментари





Следвайте ни в Facebook