Програма за сряда: Кузманов, Томова и Шиникова в търсене на нови победи в Париж

от в 00:04 на 18.05.2022
Мирела Николова

Надали можехме да си пожелаем по-добро начало на тазгодишното Открито първенство на Франция, след като всеки от тримата ни представители в квалификациите - Димитър Кузманов, Изабелла Шиникова и Виктория Томова, записа двусетов успех на старта. През днешния ден предстои те да излязат отново на корта в Париж в търсене на нови победи и класиране за третия кръг на пресявките.

Първи в игра ще видим Кузманов, който ще открие програмата на корт 2 с мач срещу световния №153 Флавио Коболи, който е сред обещаващите млади таланти на Италия и може да се похвали с титла от сериите "Чаланджър", завоювана в края на март. Пловдивчанинът ще опита за първи път в кариерата си да постигне две последователни победи на "мейджър" надпревара, като началото на двубоя е в точно 11:00 часа българско време.

По-късно през деня предстои да проследим и изявите на първата ни ракета при дамите Виктория Томова, като нейна съперничка ще бъде Марина Мелникова. Родната ни представителка е надделяла в единствената среща помежду им до този момент и днес ще търси втора такава в днешния сблъсък, който е четвърти подред на корт 5 и очакваното му начало е не преди 15:30 часа българско време.

Веднага след края на двубоя на Вики на същия корт ще излезе и Изабелла Шиникова, която ще премери сили със 188-ата в света Валентини Граматикополу, като срещата се очаква да стартира след 17:00 часа българско време.

Корт 2 (начало 11:00 часа):

1. Димитър Кузманов - Фабио Коболи

2. Изалин Бонавентур - Юрико Миядзаки

3. Седрик-Марсел Щебе - Хуан Мануел Серундоло

4. Юлия Грабър - Хейли Баптист

Корт 5 (начало 11:00 часа):

1. Виктория Кузмова - Линда Фрухвиртова

2. Алтуг Челикбилек - Зденек Колар

3. Бернабе Сапата Миралес - Гастао Елиаш

4. Виктория Томова - Марина Мелникова

5. Изабелла Шиникова - Валентини Граматикополу

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програма за сряда: Кузманов, Томова и Шиникова в търсене на нови победи в Париж Мирела Николова
Теми:  
бгтенис | виктория томова | димитър кузманов | изабелла шиникова | програма | ролан гарос

Коментари





Следвайте ни в Facebook