Програма за вторник: Лазаров срещу тенисиста, победил Григор през миналата седмица

от в 17:59 на 27.02.2023
Мирела Николова

Четвъртата ракета на България при мъжете Александър Лазаров преодоля успешно квалификациите на изключително престижния АТР 500 турнир в Дубай и през утрешния ден предстои да изиграе своя първи двубой в основната схема на надпревара от толкова висок ранг. Нашето момче записа последователни победи над Жижен Жанг (№92 в света) и Франческо Пасаро (№109), за да намери място в същинската част на състезанието.

Там сред възможните опции за негов съперник на старта бе самият Новак Джокович, когото Алекс сам си пожела, но жребият не изпълни желанието му и го противопостави на световния №50 Александър Бублик. Казахстанецът нямаше победа от началото на този сезон допреди миналата седмица, когато достигна до полуфиналната фаза на турнира в Марсилия, където по пътя си надигра най-добрия ни тенисист Григор Димитров, след като отрази два мачбола.

Предстоящият сблъсък между Лазаров и Бублик ще бъде първи в историята на тяхното съперничество и ще се състои във вторник следобед. Въпросният двубой е поставен под номер три в програмата на корт №1 и се очаква началото му да бъде поставено не преди 15:00 часа българско време, като ще имате възможност да го наблюдавате на обичайните линкове в Tennis.bg.

Корт №1 (начало 12:00 часа):

1. Карен Хачанов - Ботик ван де Зандсхулп 

2. Даниел Еванс - Борна Чорич

3. Александър Лазаров - Александър Бублик

4. Лойд Гласпул/Хари Хелиовара - Кевин Кравиц/Тим Пюц

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програма за вторник: Лазаров срещу тенисиста, победил Григор през миналата седмица Мирела Николова
Теми:  
atp | александър бублик | александър лазаров | бгтенис | дубай | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook